Polly Kick

-

Hittade en ny Polly variant idag, nämligen Polly Kick. Så fort jag ser nya smaker, så vill jag köpa och testa dem. Denna nya Polly Kick har smakerna Lakrits, Hallon och Mjölkchoklad. Tidigare har jag testat och skrivit om Polly Mint med smakerna Polka, Päron och Mjölkchoklad. De godaste var de nya smakerna Polka och Päron. Sen är Mjölkchoklad goda också, men de är inte spännande på något sätt.

Fortfarande är nog Polly Rocks mina favoriter. Med Citron, Lakrits och Mjölkchoklad. Även där var de nya smakerna godast, och helst ifall man fick blanda smakerna Citron och Lakrits i samma tugga. Det blir lite samma sak i denna nya påse, då man blandar Hallon och Lakrits. En klassisk men ack så god kombination. Hoppas ni tycker om nya smaker och att ni passar på att testa denna nya påse. Veckans lördagsgodis kanske?

Polly Kick

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Starka självständiga kvinnor?

Chokladkaka med zucchini

Banana sour som fredagsdrink

Honungskyckling med gochujang

Populära kategorier

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar