Smakbox Firande

-

Dags för en ny box och denna gång var det Smakbox Firande som kom hemskickad till mig (eller till närmaste utlämningsställe, då det är för tungt och stort för att köras direkt hem). Då jag börjat följa Smakbox på Instagram så visste jag när den var på väg och eftersom jag inte hade möjlighet att hämta ut den direkt första dagen så fick jag lite hintar av andra prenumeranter. Spänningen steg och jag öppnade min Smakbox Firande med nyfikenhet. Vad skulle de ha hittat på den här gången?

Robertson’s Lime Curd
Kiviks Musteri Fläderblomsdryck med citron
Santa Maria BBQ Rub, både klassisk amerikansk och örter
Slotts senap sötstark
Ramlösa Kvarn Rustique Vetemjöl
Rose’s Lime Cordial Mixer
Risenta Müsli med smak hasselnöt aprikos
Törsleffs Karamelliserad mjölk
Malaco Crazy Face
Fanta Pink Grapefruit zero
Fazer ekologiska Råghalvor
Blå Band Fem peppar
Svenska Lantchips Grillat
Yumearth Organic Pops *2
Fazer Lakritsi
MER 3-pack smak apelsin
Delicato chokladbollar smak havssalt & karamell
Fast Proteinbar
Naturens Energi Nöt & Fruktmix*2

Då jag precis varit och tränat ett pass CrossFit innan jag hämtade ut och öppnade min Smakbox Firande, så var det proteinbaren som blev uppäten först. Riktigt god, smakade i princip som en vanlig godis, men med 30% protein.

Min känsla för den här boxen var nog att det var lite för många färdiga produkter direkt. Läsk och juice, godis, chips och fikabröd. Jag är mera ute efter ingredienser, så att jag själv får laga. Sen får man väl alltid med någon produkt som man egentligen inte behöver, men ingen färdigpackad låda är väl perfekt. Jag kommer tex ha svårt att göra av med påssås, då jag helst vill göra mina såser från grunden själv. Å andra sidan kanske Alva vill testa koka ihop en sås till en middag, och att det är lagom att börja med en påssås? Saga är väldigt hemma i köket redan och svänger lätt ihop en egen bearnaisesås från grunden.

Jag har också väldigt mycket senap hemma, så den känns överflödig. Å andra sidan kanske det får bli min utmaning? Att laga en massa mat med senap, med en baktanke att göra av med senapen som jag har hemma? Jag ogillar skarpt att kasta mat, och försöker ofta trolla till rester, så det blir en ny (ännu godare?) rätt dagen efter istället för att kasta. Jag är både för ekonomisk och för mån om miljön för att kasta riktig mat.

Smakbox Firande

Enligt Smakbox uträkning, så fick jag hem produkter för 422kr och betalade mitt paketpris 199kr. Drygt halva kostnaden alltså, å andra sidan kanske jag inte skulle köpt exakt de här produkterna ifall jag skulle handlat själv. Men, jag köper Smakbox också för att upptäcka nya produkter, så jag kommer att fortsätta. Nyfiken på den tidigare boxen från Smakbox? Titta in mitt inlägg om Smakbox Vårkänsla.

Vill du prova på Smakbox? Gå in på Smakbox hemsida och skriv upp dig som prenumerant. Ange koden 4zk6s2 så får både du och jag lite rabatt. Tack!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar