Smakbox Vinterfest

-

Den här gången blev jag besviken när jag till slut fick min Smakbox Vinterfest. Dels fick jag meddelande från Smakbox den 5:e december om att boxen kommit till Östersund och ifall jag hade möjlighet så kunde jag hämta ut den med hjälp av sändningsnumret. Jag hade inte möjlighet att försöka hämta den samma eftermiddag/kväll och tänkte att det lika gärna kunde få komma en avisering. Det kom dock ingen avisering, så ett par dagar senare så gick jag till mitt vanliga utlämningsställe och frågade efter boxen med hjälp av sändningsnumret, men jag fick gå därifrån utan paket. Det gick inte att hitta på sändningsnumret och killen bakom disken gick till och med ut på lagret och letade efter en Smakbox med mitt namn. Inget paket.

Jag sökte själv på DHL.se men sändningsnumret gick inte att hitta. Då skrev jag till Smakbox kontakt och frågade ifall de kunde se något om leveransen och på måndagen fick jag svar. En väldigt trevlig kille kunde berätta att paketet fanns på rätt ställe och att en avisering skulle ha gått till mitt mobilnr. Samma förmiddag hade jag också mycket riktigt fått en avisering från DHL själva om att paketet fanns att hämta på mitt vanliga upphämtningsställe.

När jag hämtade paketet, så såg jag direkt att något var fel – då det var en vanlig brun kartong med DHL-tejp runt hela istället för den vanliga vita kartongen. Det stod också att lådan var ompackad på tejpen. Jag kontrollerade att det var från Smakbox och att det var mitt namn, sen åkte jag hem.

En ful förpackning som var försenad – mina förväntningar var verkligen låga när jag öppnade paketet. Jag fick direkt en lapp från DHL där de berättade att ursprungslådan blivit godsskadad och att de packat om lådan. Det hade även gått sönder en ciderflaska som de ska ersätta.

Jag packade upp min Smakbox Vinterfest med en dålig känsla i magen. Hittade pepparkakor där kartongen var tillknycklad, olivolja som trots att den legat i en skyddande förpackning fått en törn så metallen bucklat sig, en metalltub med mjukost också var tillknycklad och sned. Även ett paket salami som såg bra ut – men det har ju legat i rumstemperatur (?) i en vecka. Jag låter det vara osagt om chips och kex är hela då jag inte orkade öppna de förpackningarna igår, men knappast va?

Resten av produkterna såg jag inget fel på, men hela känslan av en överraskningsbox som brukar kännas som en julklapp av roliga produkter uteblev. När jag packade upp produkterna så var jag mest fokuserad att se ifall de klarat sig eller inte. Jag blev inte sugen att testa något alls, utan packade upp produkterna, tog mina bilder och gick sedan och la mig.

Smakbox Vinterfest

Jag mailade Smakbox igen och fick direkt återkoppling. Supertrevlig Smakbox-människa som verkligen vill att boxarna ska bli en bra upplevelse för sina mottagare. Skulle ni vara sugna att prova en egen Smakbox (som förhoppningsvis kommer hem till er hel och ren), så kan ni anmäla er som prenumerant och ange koden 4zk6s2 så får ni 10% rabatt på första boxen.

Smakbox har ett också extra bra erbjudanden nu inför julhelgerna:
2 boxar i följd – 299 kr (ord. pris 389 kr) – Rabattkod: JULKLAPP2
3 boxar i följd – 449 kr (ord. pris 579 kr) – Rabattkod: JULKLAPP3
6 boxr i följd – 899 kr (ord. pris 1 049 kr) – Rabattkod: JULKLAPP6

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar