December 2017

-

Dags för en ny månadssammanställning och den sista för förra året – december 2017. Den sista för året och den som sätter punkt för års-statistiken. 2017 var ett väldigt roligt år i bloggen, ett år då bloggen växte och växte. Även privat var det ett roligt år, då vi rest och upplevt några nya länder.

Men först december, vad hände den månaden? Bästa blogginlägget under månaden var talande för jul och fest, då det blev min Glöggpannacotta. En väldigt god efterrätt som smakar jul, och som också är en perfekt avslutning på en god middag eller fest när som helst i december.

Inlägg nr två för december 2017 blev min Hallon och lakritsdrink, en godisdrink som smakar som de klassiska Bubs-skallarna.

I övrigt under december? Det var en ovanligt lugn månad i två bloggares liv, jag och min sambo Daniel. Jag var hemmaplan och jobbade hela månaden och vi hann också jobba en hel del på hemmafronten. Att komma i ordning efter vår köksrenovering, att börja om på Frösöns CrossFit-box och att hinna blogga i lugn och ro. Plus att julpynta lite lagom. I år orkade jag inte byta gardiner och likande, utan nöjde mig med julstakar i fönstren och julpynt i mitt vitrinskåp. Lite lagom är ändå väldigt skönt.

December 2017

Jag hade två frinätter på Scandic som jag behövde ta ut innan sista december, så jag tog en hotellnatt på hemmaplan tillsammans med min sambo Daniel precis innan jul – mitt i julstressen – vilket var så skönt! Jag kan verkligen rekommendera lyxen att ta en hotellnatt i sin hemstad, så avslappnat.

Sen tog jag den andra natten tillsammans med min dotter Saga. Först en mamma-dotter eftermiddag med shopping, middag på en god restaurang och sen en soft kväll på hotell. Att inte vara hemma och se saker som ”måste” göras, utan att vara på hotell och vara tvungen att slappa är verkligen skönt någon gång.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar