Juni 2018

-

Månaderna bara swishar iväg och det är dags för en ny månadssammanfattning, juni 2018. Vilka inlägg gick bra under månaden och vad hände i mitt liv i övrigt? Läs mera så ska jag uppdatera er om min statistik.

Toppar gör som vanligt något av mina drinkrecept, den här månaden Hallon och Lakritsdrink. Supergod och något ni måste testa ifall ni inte gjort det! Andra platsen innehas av mina Makaroner och ost, ett inlägg som visar hur enkelt det är att laga bra mat!

Då fotbolls-VM pågår för fullt och Sverige ska spela sin åttondelsfinal mot Schweiz idag kl 16, så vill jag lyfta fram mina fotbollsbakverk. Dels fotbollsplanskakan som jag gjorde lagom till matchen mot Tyskland:

Men jag är också nöjd med min Silviakaka i svenska färger som jag bakade till matchen mot Mexiko:

Juni 2018

Lagom till dagens match så har jag inte bakat något, utan vi får nog nöja oss med att ta fram lite Silviakaka från frysen. Gott det med!

Istället kan jag slå ett slag för chokladmousse. En efterrätt som man kan förbereda och ha ståendes i kylen, antingen vispad eller ovispad, och lagom till det är dags att servera efterrätten, så vispar man upp sin mousse och lägger upp den fint i snygga glas. Gärna färska jordgubbar som topping och du har en elegant och väldigt god efterrätt. I sommar har jag testat Dumles nya smak Banan i min chokladmousse:

I övrigt då? Vad har hänt i juni 2018?

Jag har faktiskt spelat ovanligt mycket golf, och hunnit med totalt sex st 18-hålsrundor och en runda på korthålsbanan. Förra året gjorde jag säsongspremiär sista veckan i juni, men förra året var juni så kall, så ingen ville spela. I år var det tvärtom, och vi hade underbart varmt redan i maj.

Jag lyxade också med en veckas semester sista veckan i juni, då jag tog chansen att umgås så mycket jag fick med min nu 14-åriga dotter Saga.

Hur var din juni 2018? Gjorde du något speciellt under månaden, eller åt andra sidan – att juni var ovanligt lugn och skön? Kommentera gärna så jag får veta mer om dig och din vardag.

Kramar från mig och med hopp om en väldigt skön sommar!

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar