Kladdkakans dag 2018

-

En ny god temadag idag, den 7:e november. Nämligen kladdkakans dag 2018. En alltför för god temadag för att missa, enligt mig själv.

Min senaste kladdkaka var den jag gjorde till min egen födelsedag, min kladdkaka med Dumle Lakrits och som jag toppade med en chokladganach. Så god!

Kladdkaka med Dumle lakrits

En annan, alldeles makalöst god kaka, är min äpplekladdkaka med mandelmassa och pekannötter. Massa gott i samma kaka!

En annan kladdkaka nu när det närmar sig jul, är att baka min julkladdkaka. Egentligen en vanlig kladdkaka men med pepparkakskryddor i. Toppad med en blandning av grädde och rårörda lingon/lingonsylt, så matchar det perfekt.

 

Vill ni se mina andra kladdkakor, så är det enklast att gå in här. Jag måste bara få nämna en till och det är mina kladdkakemuffins med brynt smör. Alltså så goda!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera