Lakritskalender för hela familjen

-

Det här året har jag köpt hem en lakritskalender för hela familjen. Förra året fick jag en i födelsedagspresent och blev så förtjust i gott lakrits, så jag tänkte att alla kunde få smaka i år. Förra årets kalender hade två lakritsbitar varje dag, och visst bjöd jag på några, men de flesta behöll jag för mig själv. I år satsade jag på en familjekalender för hela familjen och att alla ska få smaka alla dagar.

Årets kalender kommer från tillverkaren Johan Bülow i Danmark och innehåller sex lakritsbitar varje dag. Den kostar en slant, men jag undviker å andra sidan alla andra julkalendrar, så det kanske inte skiljer så mycket i slutändan?

Lakritskalender

Lakritskalender

1:a luckan i lördags och där bakom gömde sig sex st ”The Classic”. Chokladöverdragen lakrits med smak av salt karamell. Mums!

lakritskalender

Åh, jag ser fram emot en väldigt väldigt god december med denna lakritskalender för hela familjen. Roligt att visa och lära tjejerna om riktigt goda godisar och om hur gott det är med kvalitet!

lakritskalender

 

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelRocky Road med lakrits
Nästa artikelPulled pork av fransyska

Kommentera