Apoteket online

-

Ett samarbete med Apoteket

Ett ställe som jag sällan tar mig iväg till, är Apoteket. Desto gladare blev jag då jag upptäckte att jag kunde hitta och beställa mina varor på Apoteket online.

Denna gång visste jag att jag behövde bland annat schampo, då det började ta slut hemma. Jag surfade in och hittade flera produkter på deras rea-sida som kändes väldigt attraktiva för mig.

Jag vill verkligen göra bra ekologiska val i vardagen och köper ekologiska produkter så ofta jag kan och det är ett rimligt pris. Ifall prislappen är dubbelt så dyr som den vanliga produkten, så funderar jag en gång extra. Det kan jag tycka är orimligt dyrt men ibland handlar jag ändå.

Desto gladare då jag kunde hitta schampo som både var ekologiskt och på rea. Sen gissar jag också att ett sådant känt märke som Björn Axén också gör bra produkter.

Apoteket online

När jag ändå beställde från Apoteket online, så hittade jag även duschcreme från Therese Lindgren och CCS. En vegansk duschcreme godkänd av Djurens rätt – det känns bra i maggropen! Duschcremen tänkte jag framför allt till någon av mina tonårsbarn.

Också väldigt bra att du kan plocka ut dina receptbelagda varor via Apoteket online. Du måste då logga in med ditt BankID och välja din receptbelagda vara och också bestämma hur du vill få den levererad. Detta har jag inte provat själv, då jag tack och lov är väldigt frisk.

Titta in på hemsidan, länkad i första stycket, och kolla igenom deras utbud. Det är bra produkter och ibland riktigt bra priser (och nu när jag skrev det här inlägget så fanns mina produkter kvar på reahyllan – skynda köp!).

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Kommentera