Häromdagen så var jag med mitt jobb på ett hotell och vi hade konferens. Vid förmiddagsfikat och vår kaffepaus hade hotellet ställt fram en massa smått som är så gott. Bland annat fröknäcke och det är en favorit hos mig. Jag kan faktiskt äta fröknäcke som snacks och kanske helst med en bit god ost på sidan.
Jag har gjort några olika sorters fröknäcke och de är lika goda allihopa:
Det första jag provade göra var ett fröknäcke med en massa blandade frön. Det är lite klurigt att få ut fröknäcke-smeten/degen så tunn som en vill ha den, men mitt bästa tips är att lägga ett bakplåtspapper över smeten/degen och sen kavla med en liten barnkavel ovanpå.

En annan gång blandade jag friskt bland olika frön och tog vad jag hade hemma, det fungerade också väldigt bra.

En tredje gång så ville jag prova göra ett fröknäcke med röda linser i, och det gick alldeles utmärkt det också. Detta fröknäcke blev mera poröst än de jag gjort tidigare, men en väldigt god smak.

Jag har också provat göra ett glutenfritt fröknäcke, där jag helt uteslöt gluten. Lika gott det, och bra då det passar för alla.
