La Fabbrica Del Gusto (gamla Vezzo)

-

Häromdagen gick vi på stan för att äta lunch och blev sugen på en god pasta. Vi visste att gamla Vezzo bytt namn, så vi ville testa och se ifall det var något mera än namnet som ändrats. De heter numera La Fabbrica Del Gusto.

La Fabbrica Del Gusto
Restaurangen ligger kvar i samma lokaler men har bytt namn

Det är egentligen restaurangerna Vezzo och Grinded som slår ihop och tillsammans bildar det nya namnet. Namnet som betyder Smakfabriken.

När vi var där så var det dock den gamla vanliga menyn på pasta, så jag tog en god beprövad variant. Salmone Tagliatelle med lax, grädde, chili, spenat, citron, dill, tomatpuré, hummerfond och smör. Jag brukar också passera salladsavdelningen och strö på lite extra chili, solrosfrön och även pumpafrön. Gott med lite crunch!

La Fabbrica Del Gusto

Det är en restaurang som erbjuder både pasta, sallader och pizza vid olika beställningsstationer. Sen finns det en ytterligare disk en trappa upp, där fokus istället är burgare.

La Fabbrica Del Gusto
La Fabbrica Del Gusto

Jag har ju en förkärlek till pasta, så jag vill också visa pasta-tillverkningsstationen som ligger centralt i restaurangen. Även pizzadegarna tillverkas här.

La Fabbrica Del Gusto

Det nya som jag såg, var glasstationen som stod inne i restaurangen. Den är flyttbar, så jag har även sett en bild på glassförsäljning ute på gatan.

La Fabbrica Del Gusto
La Fabbrica Del Gusto
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelBlomkålssnacks
Nästa artikelSemester med bubbel och pizza

Kommentera