Häromdagen gick vi på stan för att äta lunch och blev sugen på en god pasta. Vi visste att gamla Vezzo bytt namn, så vi ville testa och se ifall det var något mera än namnet som ändrats. De heter numera La Fabbrica Del Gusto.
Det är egentligen restaurangerna Vezzo och Grinded som slår ihop och tillsammans bildar det nya namnet. Namnet som betyder Smakfabriken.
När vi var där så var det dock den gamla vanliga menyn på pasta, så jag tog en god beprövad variant. Salmone Tagliatelle med lax, grädde, chili, spenat, citron, dill, tomatpuré, hummerfond och smör. Jag brukar också passera salladsavdelningen och strö på lite extra chili, solrosfrön och även pumpafrön. Gott med lite crunch!
Det är en restaurang som erbjuder både pasta, sallader och pizza vid olika beställningsstationer. Sen finns det en ytterligare disk en trappa upp, där fokus istället är burgare.
Jag har ju en förkärlek till pasta, så jag vill också visa pasta-tillverkningsstationen som ligger centralt i restaurangen. Även pizzadegarna tillverkas här.
Det nya som jag såg, var glasstationen som stod inne i restaurangen. Den är flyttbar, så jag har även sett en bild på glassförsäljning ute på gatan.