Jalapeñopasta

-

Ibland behöver mat inte vara så avancerat, utan bara vara gott och ge energi. När ens snart 14-åriga tonåring dessutom uttrycker ”mamma, det här var en god pasta” så räcker det för att blogga om. Jag hade serverat henne en enkel jalapeñopasta strax innan vi skulle iväg för att träna tillsammans.

Makaroner för fyra personer
1-2 dl creme fraiche
100-150 g mjukost Jalapeño
Salt och ev peppar
Ev färsk timjan

Koka makaronerna och häll av vattnet. Häll tillbaka makaronerna i kastrullen och tillsätt både creme fraiche och mjukost. Rör om och smaksätt med salt och ev peppar. Jag hade även färsk timjan att strö högst upp. Servera gärna med någon/några grönsaker till.

Jalapeñopasta
Jalapeñopasta
Min middag serverades framför Decenniets mästerkock

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelKantarellsås med rostad vitlök
Nästa artikelChip Cookies

Lämna ett svar