Tjejkväll med Alva

-

Inför min födelsedag så frågade båda tjejerna vad jag ville ha som present. Jag svarade att jag ville ha en aktivitet med dem. De behöver bara komma på idén och upplägget för en aktivitet, så skulle jag betala för kalaset. Alva funderade och gav mig sedan en stooor påse på min födelsedag. I påsen så fanns förutsättningar för en tjejkväll med Alva.

Så mysigt genomtänkt med nosestrip, ansiktsmask, fotmask, 2 stora dryckglas med sugrör (och ett alkoholfritt dryckestips som hon blandade iordning helt själv), flera chips jag inte provat förut (då jag gillar att prova nyheter), honungsrostade jordnötter (som jag gillar bäst) och mitt favoritgodis Maltesers. Även varsitt diadem med söta renar var med. Tanken var att vi skulle ha en tjejkväll i soffan och att jag tom fick välja film. Hon hade tänkt på allt!

Tjejkväll med Alva
Tjejkväll med Alva

Kvällen började med att vi åt på restaurang för att fira hennes födelsedag (det skiljer bara sex dagar mellan oss), sen gick vi hem och jag stack ut på dagens runstreak. Alva var hemma själv och lagom till att jag kom hem och öppnade dörren så hade hon förberett med tända ljus i hallen, badrummet och vardagsrummet. Soft musik som mötte mig i hallen och bara gav en skön känsla. Jag fick ta en dusch och sen blev jag satt i soffan.

Jag fick välja en film helt själv och vi startade med att sätta på nosestrips, för att ta bort ev pormaskar på näsan. De fick sitta på medan filmen startade och vi försåg oss från gottebordet.

Tjejkväll med Alva

Efter ca 15 min så tog vi bort nosestripsen och tog på oss fotmasker och ansiktsmasker. Sen fortsatte vi titta på filmen och kröp ihop nära varandra.

Så mysigt och lyxigt att ha en tjejkväll med Alva och att bara få vara!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera