En ny månad, och inte vilken månad som helst, har precis börjat. December 2020 knackar på och jag kan nog känna att den känns extra välkommen i år. Ljus och glädje är kanske inte de ord som jag förknippar november 2020 med, så desto mera välkommet med december och jul.
Jag ska dock inte tala illa om november, det var en väldigt bra månad för bloggen och här är de inlägg ni gillade mest:
Pulled pork av fransyska toppade november månad – en ganska klassisk och god höstmåltid – då en har tid att låta maten tillagas under lång tid medan en själv gör något annat.

Nummer två på november månads lista är #supportyourlocal där jag visar bilder från några av mina favoriter i Östersund. Restauranger och caféer som jag vill ska vara kvar och som jag därmed supportar med jämna mellanrum.

Andra inlägg som inte uppmärksammats på samma sätt men som jag själv tycker förtjänar en andra chans är dessa:
Så här i juletider vill jag ändå passa på att pusha för Alvas egna pepparkaksdeg. Så enkelt att få till en stor mängd som räcker länge (den går att spara i kylskåpet minst en vecka) + att den är väldigt god! Återigen så är det bevisat att hemmagjort är godast!

Mitt tips om att köpa färdig pizzeriadeg och sen toppa den hemma med vad en är sugen på. Jag vet att en kollega till mig har provat – är det någon fler som testat? Visst blir pizzorna lite extra bra?

En middag behöver inte vara så himla svårt jämt, det funkar oftast att bara slänga ihop något. Ju bättre råvaror, desto bättre resultat dock. Sagas svamppasta var en sådan, där hon bara tog vad vi hade hemma och fick till en riktigt god middag!

Marinerad tofu med stekta nudlar är en väldigt god vegetarisk rätt, som nog alla tycker om. Vackert att titta på och att ställa ett stort fat mitt på bordet.
