November 2020

-

En ny månad, och inte vilken månad som helst, har precis börjat. December 2020 knackar på och jag kan nog känna att den känns extra välkommen i år. Ljus och glädje är kanske inte de ord som jag förknippar november 2020 med, så desto mera välkommet med december och jul.

Jag ska dock inte tala illa om november, det var en väldigt bra månad för bloggen och här är de inlägg ni gillade mest:

Pulled pork av fransyska toppade november månad – en ganska klassisk och god höstmåltid – då en har tid att låta maten tillagas under lång tid medan en själv gör något annat.

Pulled pork av fransyska

Nummer två på november månads lista är #supportyourlocal där jag visar bilder från några av mina favoriter i Östersund. Restauranger och caféer som jag vill ska vara kvar och som jag därmed supportar med jämna mellanrum.

#supportyourlocal

Andra inlägg som inte uppmärksammats på samma sätt men som jag själv tycker förtjänar en andra chans är dessa:

Så här i juletider vill jag ändå passa på att pusha för Alvas egna pepparkaksdeg. Så enkelt att få till en stor mängd som räcker länge (den går att spara i kylskåpet minst en vecka) + att den är väldigt god! Återigen så är det bevisat att hemmagjort är godast!

Egen pepparkaksdeg

Mitt tips om att köpa färdig pizzeriadeg och sen toppa den hemma med vad en är sugen på. Jag vet att en kollega till mig har provat – är det någon fler som testat? Visst blir pizzorna lite extra bra?

Köpa pizzeriadeg

En middag behöver inte vara så himla svårt jämt, det funkar oftast att bara slänga ihop något. Ju bättre råvaror, desto bättre resultat dock. Sagas svamppasta var en sådan, där hon bara tog vad vi hade hemma och fick till en riktigt god middag!

Sagas svamppasta

Marinerad tofu med stekta nudlar är en väldigt god vegetarisk rätt, som nog alla tycker om. Vackert att titta på och att ställa ett stort fat mitt på bordet.

marinerad-tofu-med-stekta-nudlar
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera