Ny bloggdesign på gång

-

Hej på er! Som ni kanske märkt så har jag en ny bloggdesign på gång och sakta men säkert kommer bloggen att bli supersnygg! Jag hoppas att ni stannar kvar och läser inlägg – sökfunktioner och dyl fungerar lika bra som tidigare!

Ny bloggdesign på gång

Kanske vill ni hitta fler vegetariska och veganska recept? Kolla här!

Belugabolognese

Kanske har du lust att baka något gott? Kolla här!

Tigerkaka med saffran

Eller är du ute efter drinktips till fredagen? Kolla här!

En knallblå fredagsdrink

Ha lite tålamod så kommer bloggdesignen snart vara klar!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Kolakakor med lakritschoklad

Pasta med kyckling och svamp

Drinken Lennart

Plåtmat med korv och fetaost

Populära kategorier

Kommentera