Februari 2021

-

1:a mars är det idag och jag tittar ut på en aprilliknande gata och Storsjö. Det har varit plusgrader flera dagar och vårkänslorna riktigt spirar i kroppen. Men om jag ska vara krass, så inser jag att det borde komma både en och två köldknäppar till innan vi kan fundera på vår/sommar i Jämtland. Så vi nöjer oss med en tillbakablick idag, på februari 2021 som nyss tagit slut.

Februari 2021
1:a mars hittade jag årets första videkissar

Och var tog den egentligen vägen? Jag upplever att månaden bara swishade förbi. Visst, månaden är ett par dagar kortare, men den gick ändå mycket fortare än jag hade tänkt.

Februari 2021
Och snödroppar, våren spirar på Frösön den 1:a mars

Tillbaka till bloggen och vilka inlägg som gick bäst. Egentligen tror jag att ni kan förstå vilket eller vilka inlägg som gick bäst under februari, det var semlor semlor och åter semlor. Jag vill inte ens veta hur många miljoner semlor som måste ha sålts under februari månad – men det är ju så gott! Och jag gillar att semlorna bara säljs under en kort tid. Då får vi längta till att de börjar säljas, äta så många vi orkar för snart slutar de att säljas igen.

Jag gjorde tre semmeltester för Östersund och ett par utanför staden och hittade en vinnare. Det var Jaktstugan Café som drog vinstlotten i år, deras semlor är makalöst goda!

Semmeltider - resultat

I övrigt så verkar det inte som att ni åt så mycket, utan mest fikade semlor hela månaden. Skämt åsido, så fanns det såklart fler ljuspunkter. Ni gillar tex att läsa om mina drinkar och en återkommande sida är mina 5 bästa fredagsdrinkar. Gällande Cosmopolitan (som ni ser nedan) så är jag en certifierad Cosmopolitan Master Shaker. Certifikatet utfärdat av Absolut Vodka i Åhus, läs mera här.

Besök på Absolut Home

En snygg och rolig kaka har ni också upptäckt under 2021. Mina leopardkakor som passar till vilket barnkalas som helst, eller varför inte nästa tjejfika hemma? Riktigt goda och som sagt väldigt snygga!

Leopardkakor

Under februari 2021 provade jag också den mycket Instagramvänliga TikTok-pastan med fetaost och tomater. Riktigt god om jag får säga det själv, åtminstone då det var så lite jobb med den.

Enkel och snabb fetaostpasta

En annan kaka ni inte får missa är min kärleksmums med lakrits. Lakritschoklad i kakan och samma lakritschoklad i glasyren samt lakritsflakes högst upp. Yummie!

Kärleksmums med lakrits
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelVad är RunStreak egentligen?
Nästa artikelEn grön pyttipanna

Kommentera