Snabb pasta med prinskorv

-

Idag var vi tre stycken här hemma som ville ha lunch lite snabbt och enkelt. Jag hade inte riktigt tänkt tanken i tid innan, så jag fick ta fram uppfinnarhjärnan på vad som fanns hemma. Jag hittade några prinskorvar i frysen och pasta funkar alltid. Så en snabb pasta med prinskorv och alla blev nöjda.

Spagetti, men ta valfri pasta som du gillar
7-8 prinskorvar
1 vitlöksklyfta
1 liten burk majs
Ca 1 dl grädde
Ca 2 msk BBQ-sås
Salt och peppar
Ev riven ost vid servering

Sätt i gång pastakastrullen och skär dina prinskorvar i grova slantar. Stek dem på medelvärme tillsammans med en hackad vitlöksklyfta några minuter. Häll av vattnet från majsburken och häll i majsen i samma stekpanna. Fyll på med grädde och BBQ-sås och låt puttra ihop. Smaksätt med salt och peppar.

Häll av pastavattnet och ställ fram för servering. Alternativt blandar du ner pastan i stekpannan och blandar runt. Häll upp i en snygg skål, riv ev ost ovanpå och kanske en liten grön kvist persilja.

Taadaa, lunchen eller middagen är serverad!

Snabb pasta med prinskorv
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera