Äntligen semester!

-

Så är det dags att stänga ner datorn för det här halvåret och jag har äntligen semester! Det har varit ett slitsamt år, kanske framför allt för att vi haft Corona. Jag har jobbat hemifrån den mesta tiden och bara gjort tillfälliga incheckningar till jobbet. Så lite social brist men ändå har jobbet levererat både en och två All Time High. Roligt såklart men ändå slitsamt. Så årets semester är mera välkommen än vanligt.

Semester med bubbel och pizza
Förra årets semesterbubbel

Semesterplaner? Nja, vi är uppbokade på våra respektive andra-sprutor, så vi har bara drygt två veckors fönster, då vi skulle kunna åka någonstans. Men sen har jag två tonåringar som har en del egna planer, så kanske blir det enklast att hålla sig hemma omkring. Jag kommer såklart inte att sitta inomhus på en stol, utan göra kortare utflykter runt Jämtland.

Golf i Koberg

Golf blir det garanterat och min hemmabana Östersund Frösö Golfbana är riktigt fin. Kanske blir det här året då jag faktiskt sänker mitt handikapp igen? Efter några år där jag spelat så lite så jag inte riktigt hittat formen utan fått höjt handikapp. Att jaga handikapp är väl inte heller målet, utan det är väldigt skönt att bara komma ut.

RunStreak 365
Bilden är från 30:e april, då vi firade dag 365

RunStreak rullar på och jag fortsätter springa varje dag. Just idag är det dag 442 på raken och målet är iaf inställt på 500. Förmodligen längre än så också, men vi får se. Just nu har jag lite problem med min höft och jag har en tid hos en sjukgymnast på måndag.

Bloggen rullar också på. Jag publicerar ett inlägg varje dag, och det är mitt mål att fortsätta så länge det går. Ibland blir det lite panikinlägg men oftast så kommer jag ändå på något nytt att skriva relativt enkelt. Det är också en härlig push att ständigt laga eller baka nytt.

Så välkommen tillbaka varje dag, så ska jag nog se till att bloggen uppdateras. Oavsett om vi ses eller inte, så önskar jag en underbart härlig avslappnande semester.

Kram på er alla!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelNektarinmazarinkaka
Nästa artikelAmaretti med kardemumma

Kommentera