2:a Covid-sprutan och orkeslös

-

Igår måndag fick jag 2:a Covid-sprutan och jag har haft feber hela natten och fram till ungefär kl 13 idag. Då blev jag piggare men ändå orkeslös jämfört med en vanlig dag. Och så får det väl vara ibland? Jag är glad att jag nu tagit båda sprutorna och att jag ska ha ett fullgott skydd om två veckor.

Som ni förstår så orkade jag inte laga någon fancy middag idag, utan vi enades om en väldigt enkel lösning. För någon vecka sedan hade jag hittat ett bra pris på färdiga pajer, som jag köpte hem och har förvarat i frysen. Smidigt att det ändå finns något enkelt, kanske framför allt för tjejerna ifall de blir hungriga.

Felix mozzarellapaj

Så idag blev det test av den nya smaken Mozzarella och körsbärstomat, serverat tillsammans med en sallad och en kall creme fraichedressing. Daniel tog en annan vad deras pajer, Bacon och broccoli.

Helt ok middag, otroligt smidigt att bara värma och äta, men smakmässigt finns det väl en del att önska? Iaf jämfört med en hemmagjord paj, som jag alla gånger föredrar ifall jag får välja. Nåväl, en trött kropp fick mat i magen och det var målet med dagens middag.

2:a Covid-sprutan
2:a Covid-sprutan
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

2 KOMMENTARER

  1. Äter sällan färdigmat men dessa vego pajerna tycker jag faktiskt är helt okej med en sallad som nödlösning. De och Keldas soppar är i stort sett det enda halvfabrikat som landar hemma hos mig. Men håller med dig, hemmagjort är alltid vinnare.

  2. Jag håller med dig! Både gällande hur sällan jag äter färdigmat men också att dessa pajer funkar ifall jag inte orkar laga något. Men då gärna med en god sallad på sidan.

Kommentera