Kamikaze som fredagsdrink

-

Vad tror ni om en Kamikaze som fredagsdrink den här veckan? En drink som jag inte provat (vad jag vet) men som Daniel minns från sin ungdom. Receptet verkar variera en hel del från lika delar Vodka och Cointreau till det recept jag hittade inne hos Tasteline:

För 1 glas:
3 cl Vodka
1-2 cl Cointreau
2 cl citron- eller limesaft, färskpressad
Is
Citronskal

Blanda ingredienserna i en shaker och skaka drinken kall. Häll upp i snygga glas och garnera ev med en bit citronskal.

Kamikaze som fredagsdrink
Kamikaze som fredagsdrink
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelSeptember 2021
Nästa artikelHänförd på Nästgårds

Lämna ett svar