September 2021

-

Insåg att jag missat min månadssammanfattning för september 2021. En tillbakablick på förra månaden och vad i bloggen som ni uppskattade mest men också inlägg som jag vill promota ännu en gång.

September månads mest lästa inlägg var lite otippat mina ugnsbakade majskolvar. Ett sätt att enkelt få väldigt goda majskolvar till sin middag:

Ugnsbakade majskolvar

Andraplatsen i september 2021 togs hem av goda Centergrottor. Ni vet småkakan hallongrottor fast med godisen Center i mitten istället. Mmm..

Förutom dessa populära godbitar, så postade jag en hel del nytt gott under september. Bland annat Grekisk pyttipanna, som fick tummen upp av hela familjen! Smidigt också att göra mycket mat på en gång, så det räcker till två middagar alterantivt middag och matlåda.

Grekisk pyttipanna

Nästa tips får bli min pasta med kyckling och svamp. Gott till middag men Saga hälsar också att det var gott dagen efter, uppvärmt i micron. Och då kan jag meddela att Saga inte gillar uppvärmda rester (nästan) alls.

Pasta med kyckling och svamp

Även mina zucchinibiffar med fetaost måste få höras igen. Riktigt goda vegetariska biffar som jag skulle kunna äta oftare än vad jag gör. Jag mår riktigt bra på vegetarisk och vegansk kost, så det blir mer och mer. Hoppas att ni är ok med det? (Statistiken skvallrar om det, jag får många sökningar på vegetarisk mat).

Zucchinibiffar med fetaost

Jag gjorde också min första sats julgodis. Smält vit choklad och en väldigt god granola. That’s it för att tillverka godis på lingongranola.

Godis på lingongranola

Jag har haft en del annat för mig också. Jag passerade RunStreak 500 dagar och klättrade till slut upp på Mount Everest på hemmaplan.

RunStreak 500
LadängEverest - toppen är nådd

Hur var er september? Tittar ni i backspegeln ibland för att minnas och lära av tiden som varit? Det är nyttigt att göra det ibland anser jag.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera