RunStreak 500

-

Igår sprang jag RunStreak 500! Alltså att jag har sprungit varje dag sedan den 1:a maj 2020. Olika långt olika dagar, det spelar ingen roll. Det spelar heller ingen roll hur snabbt eller långsamt jag springer. Det enda som krävs är att jag springer minst 1,61 km (dvs en engelsk mile) varje dag. Och det har jag gjort. I 500 dagar på raken.

RunSteak 2020

Runstreak 1
Första dagen är klar!

Starten var den 1:a maj 2020 och tanken var att jag skulle springa varje dag under maj månad – bara för att testa och se ifall kroppen skulle hålla och om det skulle vara någorlunda kul.

Innan den månaden var över, så var jag positivt överraskad av hur bra det gick att springa varje dag! Jag hade också hunnit läsa någonstans att en ”riktig” RunStreak är åtminstone 100 dagar. Det ställer jag inte upp på – jag kan tycka att alla dagar räknas, även om det bara blir 10 eller 15 på raken.

Men när maj var slut så ville jag fortsätta. Det hade också blivit varmare ute och enklare att sticka ut av den anledningen. Min sambo Daniel var med på mina planer och springer också varje dag. Juni tog också slut och juli tog vid. Semester men det gjorde ju att det blev ännu lättare att hitta tiden för att springa. Augusti kom och helt plötsligt hade vi passerat 100 dagar. Ganska enkelt ändå.

Runstreak 100
RunStreak 100 gjordes i Ladängen Everest

Vi sprang vidare varje dag och halvårsskiftet kom väldigt lägligt på min födelsedag. 183 dagar med löpning varje dag firade alltså in tillsammans med en födelsedagsmiddag på stan.

Runstreak 183
Maria 44 år Carionmiddag
På min födelsedag, 44 år.

Nu var det ganska nära till den 17:e november och 200 dagar. Sen var det ganska nära till nyårsskiftet och att kunna säga att jag sprungit från 1:a maj ända till nyår!

Här någonstans hände det också något med inställningen till att springa varje dag. Det hade nu blivit en sådan vana att springa varje dag, så tanken att springa en månad till var en enkel tanke – det som i början var hela utmaningen. 300 dagar passerade och såklart ville jag springa i 365 dagar. Ett helt år!

RunStreak 200 är genomfört
RunStreak 200
RunStreak 238
På julafton sprang jag också såklart! RunStreak 238.

RunStreak 2021

RunStreak 274
Den kallaste dagen med -29. RunStreak 274.
RunStreak 300 är genomfört
RunStreak 300
RunStreak 1 år
Ett helt år och RunStreak 365!

Efter årsdagen har det bara rullat på. Dag efter dag, vecka efter vecka och månad efter månad. Ganska direkt började jag sikta på RunStreak 500 vilket alltså var igår. Såå otroligt nöjd jag är med mig själv. Att jag och min kropp klarat av att springa i 500 dagar på raken och att jag mår bra i det!

RunStreak 500
RunStreak 500
RunStreak 500
RunStreak 500

Och såklart firade vi på kvällen! Även fast det var en söndagkväll.

RunStreak 500 Champagne
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Mora-Nisse som shot

Cookies by Saga

Holy Greens i Helsingborg

Äppelkaka på äpplets dag

Populära kategorier

Föregående artikelSkördefest 2021
Nästa artikelKyckling Stroganoff

Kommentera