RunStreak i alla väder

-

Jag springer ju RunStreak sedan ett tag tillbaka (sedan 564 dagar för att vara exakt, dvs 1:a maj 2020) som de flesta av er redan vet. Och jag springer RunStreak i alla väder. För er som inte vet vad en RunStreak är, så kommer här en kort förklaring:

RunSteak är minst 1,61 km löpning som utförs varje dag, utan undantag. Inte svårare än så. Inga ursäkter är godtagna, utan du måste göra dina 1,61 km varje dag för att det ska räknas. Annars är din svit bruten.

Inga undantag men inte heller några hastighetskrav. Du får springa hur långsamt du vill, bara du gör 1,61 km varje dag. 1,61km är enklast att översätta till en engelsk mile och det är alltså ett internationellt begrepp.

Jag har skrivit en hel del om mina löprundor och du hittar mitt arkiv här, men det går också att söka på ordet RunStreak på internet så kommer du att hitta massor!

RunStreak 274
RunStreak 274 den 29:e januari 2021 – då termometern visade -30 grader

Att det går att springa RunStreak i alla väder har jag visat förut. Jag har sprungit i Italiens huvudstad Rom i augusti och 30 plusgrader samt att jag sprungit här hemma på Frösön de kallaste dagarna i januari, då termometern visar -30 grader. Så det går om man vill!

Runstreak 95
RunStreak 95 förra augusti – i Rom och +30 grader

I veckan blev dessa kontraster också väldigt tydliga. Från semester i Portugal och svensk sommarvärme ena dagen. Springa längs strandpromenaden i Vilamoura och höra Atlantens vågor sakta slå in samtidigt som svetten rinner.

RunStreak 562
Lördag morgon samma dag vi skulle åka hem

För att vara hemma ett dygn senare och sätta på mig både mössa, vantar, fleecetröja och mina Icebugs-skor för att inte halka på isen. Men återigen, allt går om man vill.

RunStreak 563
Söndag eftermiddag hemma på Frösön
RunStreak i alla väder

Skulle du vara sugen att prova springa RunStreak och vill veta mera, så kommentera gärna blogginlägget här nedan, så ska jag berätta mera.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera