Äpperol Spritz som fredagsdrink

-

En variant på den mycket vanligare drinken Aprerol Spritz kommer här. Jag såg en så härlig bild på Äpperol Spritz före jul men hann aldrig göra den. Aperol Spritz är en av mina favoriter sedan några år och den här svarade upp till mina förväntningar. Den innehåller vit glögg och ni kanske drack upp alla glögg i samband med jul? Vi har kvar och jag tror nog att det finns på reahyllan på de flesta affärer än.

3 cl Aperol
3 cl vit glögg
5 cl äppeljuice av god sort
10 cl Prosecco eller Cava
1 bit apelsin och frysta vinbär eller granatäpplekärnor
Is

Blanda Aperol, glögg och äppeljuice. Häll upp i snygga glas och fyll på med bubbel. Lägg i en apelsinskiva och lite snygga röda bär.

Äpperol Spritz
Äpperol Spritz
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar