Passion GT som fredagsdrink

-

Gin & Tonic är en riktigt klassisk drink som du kan beställa överallt och om du inte riktigt kan bestämma dig vad du vill ha. Jag gillar som ni vet att även testa varianter av klassiker, så jag svängde ihop en Passion GT för ett tag sedan.

En enkel Gin & Tonic men där passionsfrukten tillför lite sötma och även en härlig färg. Jag passar också på att trycka lite på valet av de olika ingredienserna. Det gör skillnad att kosta på sig på lite finare Gin och även kosta på sig på goda tonics. Jag skrev ett eget inlägg om Tonics förra året.

För ett glas Passion GT

4 cl Gin
1/2 passionsfrukt
Tonic
Is

Ta valfri mängd is i glaset och mät upp gin. Skrapa ur valfri mängd av din passionsfruktshalva (vissa kanske inte vill ha så många passionsfruktskärnor i sitt glas?) och toppa sedan drinken med en god tonic.

Passion GT som fredagsdrink
Passion GT som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Asiatisk silkestofu-middag

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar