Semmelrulle – årets semla?

-

Tisdag och kanske ännu en semmeltisdag. Då tycker jag att ni ska prova min semmelrulle denna gång. Kan det vara årets semla 2022? Ni vet i alla fall vart ni såg den först!

Det började med att jag landade i soffan efter dagens RunStreak, dusch och middag. Sötsuget smyger sig på och jag vet att vi inte har något speciellt hemma. Efter en stund gick jag ändå till skafferiet och kylskåpet och hittade på min semmelrulle.

En alldeles lagom söt och lite mera matig semla som jag kommer att göra fler gånger!

Hemmagjord rostad mandelmassa
Vispad grädde
Valfritt mjukt tunnbröd

Blanda ut mandelmassan med lite grädde så att den blir bredbar. Smöra ditt tunnbröd med valfri mängd mandelmassa och smöra sedan valfri mängd grädde ovanpå. Rulla ihop ditt tunnbröd till en semmelrulle och njut!

Semmelrulle
Semmelrulle
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar