Cranberry 43 som fredagsdrink

-

Igår var det både lillördag och lillfredag samtidigt, tycker jag. Lillördag för att det var onsdagkväll och lillfredag därför att jag jobbar halvdag idag. Med både lillördag och lillfredag så ville jag festa till det en aning. Därför gjorde jag drinken Cranberry 43 som fredagsdrink.

En riktigt god drink, med bara en touch kanel från Fireball. Smakerna och även utseendet påminner om jul och de flesta av oss är väl inte riktigt klara med julen än? För oss är det helgens projekt, att städa bort julen. Men även om ni har städat bort julen, så är drinken väl värd att testa.

3 cl Likör 43
1 cl Fireball
4 cl Tranbärsjuice
1,5 cl limejuice
0,5 cl Grenadin
Is

Ta fram snygga glas och skapa en sockerkant högst upp (gnid kanten med citron/lime/apelsin och doppa sedan kanten i socker, enklast att hälla upp lite socker på en assiett. Ställ åt sidan och låt torka ordentligt).

Häll övriga ingredienser i en shaker tillsammans med is och skaka drinken kall. Häll upp i dina snygga glas och servera en Cranberry 43 som fredagsdrink (på en torsdag?).

Cranberry 43 som fredagsdrink

Cranberry 43 som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar