Ostbräda med Philadelphia och tångrom

-

Ostbräda med Philadelphia och tångrom är en ostbricka bokstavligt talat. Vilken smak och vilken topping är valfritt men tillvägagångssättet är detsamma. Ett tilltugg du gör i ordning snabbt som ögat – när du blir sugen (eller får oväntat besök)!

Valfri Philadelphiaost – jag tog smaken Vitlök & örter
1 rödlök
Tångrom (eller valfri rom)
Dill
Svartpeppar

Ta fram en lagom stor skärbräda/bricka i trä och lägg på bordet. Ta en smörkniv och tryck fast ”kluttar” Philadelphiaost i ett snyggt mönster. Finhacka rödlöken och strö ut jämt över Philadelphiaosten. Fortsätt med små högar tångrom och avsluta med hackad dill och svartpeppar. Klart och redo att skopas upp med goda chips.

Ostbräda med Philadelphia och tångrom

Servera din ostbräda med Philadelphiaost och tångrom med något gott i glasen. Kanske är bubbel bästa alternativet men det funkade utmärkt med min drink Cranberry 43 också.

Ostbräda med Philadelphia och tångrom
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar