Min blogg fyller 7 år!

-

Vet ni vem som fyller år idag? Jo min blogg fyller 7 år idag! Det känns helt galet att jag publicerat mat, bak och personliga inlägg i 7 år! Vad gjorde jag av tiden innan dess liksom? Kidsen var mindre såklart, så de behövde sin mamma mycket mera än vad de gör nu, men ändå…

Min blogg som jag startade lite på chans. Skulle jag tycka att det var kul att blogga? Jag startade mest för att skapa mig själv ett digitalt arkiv på goda rätter. Slippa leta bland papper och pärmar utan istället söka enkelt på bloggen. Sen vet jag att mina barn gillar min mat, så bloggen var också tänkt som ett arkiv för dem.

Maria 44 år Clarionmiddag

Med det sagt så ska jag snart ut på dagens RunStreak och jag tror banne mig att jag ska springa förbi närmaste konditori och köpa mig något gott. För att fira mig själv liksom.

Hurra hurra hurra hurra!

Födelsedag
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar