Restaurang Astrid i Östersund

-

På Mors Dag så valde vi att göra premiär på Restaurang Astrid i Östersund. En restaurang som jag hört mycket gott om fastän de inte haft öppet så länge ännu. Saga, Daniel och jag fick ett bord mitt i lokalen och satte oss tillrätta. Saga och jag började med ett glas Cremant och skålade in Mors Dag.

Från menyn så valde vi varsin rätt och delade på allihopa. Ett mysigt sätt att äta middag på och vi fick chansen att prata om de olika smakerna. Då Saga är kock och jag är så matintresserad, så analyserar vi gärna maten vi får in till bords.

Sagas val blev en tallrik Drottningkammusslor med sojasmör och jalapeño *2. En riktigt god liten läckerbit där Saga och jag fick två stycken var och Daniel fick nöja sig med en.

Mitt val blev en Laxtartar med laxrom, sushiris, noriblad och wasabi. Tanken är att du äter laxtartaren genom att skopa upp lite i ditt noriblad och sen äta direkt.

Daniels val blev Tonkatsu Kyckling med slaw och wasabismör. En riktigt frasig kyckling med kålsallad och ett magiskt wasabismör. Här fick Daniel istället ta lite mera mat.

Ett vackert och väldigt gott besök på en av Östersunds nyaste krogar! Jag kommer gärna tillbaka och testar fler rätter en annan gång.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar