Rissnacks till ditt fredagsbubbel

-

Ingen fredagsdrink idag, för jag har helt enkelt inte hunnit spana ut någon. Men det kommer istället ett gott rissnacks till ditt fredagsbubbel. Det var Saga som trollade ihop några tilltuggsbitar som vi minglade med i köket häromkvällen.

Några få ingredienser och Saga gjorde dessutom åt gårdagens sushiris, så ett sätt att undvika matsvinn. För oss blev det nio tilltuggsbitar vilket var alldeles lagom att äta på stående fot.

Kallt sushiris
Olja att steka i

Tre crabsticks
2 msk creme fraiche
1 msk majonnäs
Salt & peppar
1 färsk chili till garnering

Platta till riset ordentligt på ett platt underlägg. Dela bitarna i mindre tilltuggsbitar och stek dem i olja. Lägg upp på ett snyggt fat.

Blanda creme fraiche och majonnäs i en liten skål. Dela crabsticksen i kortare stänger och lägg nere i samma skål. Blanda försiktigt och smaksätt med salt & peppar. Lägg ut lite röra på varje tilltugg och garnera med färsk chili.

Rissnacks till ditt fredagsbubbel
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar