Blue Hawaiian som fredagsdrink

-

Löningsfredag (eller bara fredag rent allmänt) idag, så vill man väl ändå festa till det lite grann? Kanske äta lite godare och/eller ta en god drink i TV-soffan. Jag testade Blue Hawaiian som fredagsdrink i min TV-soffa och den var riktigt god. Ganska stor drink, så man kan halvera den om man inte är sugen på så mycket.

3 cl ljus rom
8 cl Blå Curacao
2 cl Malibu
14 cl ananasjuice
Is

Ta fram snygga glas och det du vill äta på sidan. Lägg krossad is i glasen alternativt en stor bit is (jag äger ingen iskross). Mät upp ingredienserna i en shaker och skaka drinken kall med is i shakern. Häll upp din drink och njut av en skön fredag tillsammans med en blue hawaiian som fredagsdrink.

Blue Hawaiian som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Asiatisk silkestofu-middag

Populära kategorier

Lämna ett svar