Buffy som fredagsdrink

-

Fredagsdrinken är ett återkommande inlägg i min blogg som både ni och jag uppskattar. Jag har provat så många goda drinkar genom åren som jag bloggat om fredagsdrinken. Så även denna fredag då jag kör en Buffy som fredagsdrink.

En drink som innehåller både det ena och det andra vilket kan få folk att rynka på ögonbrynet, men testa – den var faktiskt helt ok! Som vanligt hämtad från Drinkoteket och bara kopierad.

4 cl mörk rom
3 cl Passoa
1 cl limejuice
1,5 cl sockerlag
12 cl apelsinjuice
1 passonsfrukt
Is

Blanda allt utom passionsfrukt i en shaker och skaka drinken kall. Häll upp på snygga glas och peta i en halv passionsfrukt i varje glas. Lägg i så mycket is så du också kan lägga ner den andra halvan. Servera Buffy och ha en skön fredagskväll!

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar