Bay Breeze som torsdagsdrink

-

Skärtorsdagen är ju sista kvällen innan en efterlängtad långhelg för många. En chans att få stanna upp och vila ut från intensiva arbetsdagar. Sista kvällen innan ledigt brukar betyda en fredagsdrink men idag serverar jag en Bay Breeze som torsdagsdrink istället. En enkel fruktig drink med få ingredienser.

4 cl Vodka
12 cl Tranbärsjuice
6 cl Ananasjuice
Is

Häll alla ingredienser i en shaker. Fyll shakern med is och skaka drinken kall. Sila upp i ett isfyllt glas och garnera på valfritt sätt. Jag hade inget hemma mer än påskgodis, och det serverade jag i ett ägg på sidan om istället. Men ifall du tex har en bit färsk ananas så passar det fint att sätta fast på kanten.

Bay Breeze som torsdagsdrink
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar