Premiär som grävmaskinsförare

-

Jag har inte så himla mycket traditioner kring påsk, utan det är en skön långhelg på våren där jag ofta är i behov av lite mera ledighet. Umgås gärna med nära och kära, så i år satte vi kursen mot Lögdeå och att umgås med mina bröder med familjer. Förutom gott sällskap och god mat, så gjorde jag premiär som grävmaskinsförare.

Ja, tro det eller ej, men Erik hade en liten grävmaskin på gården och behövde bryta sönder tjälen med hjälp av grävmaskinen. Jag fick en snabb lektion och sen fick jag prova mig fram med lite tips.

Och jag tycker att det är så roligt att prova nya saker! Hjärnan måste brottas med nya rörelser och att tvingas arbeta med båda händerna samtidigt – åt olika håll dessutom. Utmanande och roligt!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar