HittaUt 2024 är igång

-

Som ni redan vet så springer jag RunStreak sedan fyra år tillbaka. En utmaning om att springa åtminstone 1,61km (en engelsk mile) varje dag – inga undantag. Då jag kämpat på hela vintern och ledsnat på mina rundor hemmaomkring, så är det så roligt då snön tinar bort och stigarna i skogen tinar fram. Lagom till att snön är borta, så läste jag att HittaUt 2024 är igång.

HittaUt 2024

HittaUt är en orienteringstävling där väldigt många olika städer i Sverige är representerade. Det läggs ut kontroller i appen och du checkar av kontrollen genom att fylla i en eller ett par bokstäver som du hittar på stolpen. Nu kan du tävla med kompisar eller kollegor vem som plockar flest kontroller – eller allra helst om ni gör det som en gruppaktivitet. HittaUt 2024 är igång i Östersund from idag och på dagens RunStreak så plockade jag årets första kontroller på Bynäset.

Vi åkte egentligen ut till Bynäset bara för att njuta av sommarvärmen och promenaden runt Bynäset, men jag skulle ju göra min RunStreak också. Sen var det faktiskt Daniel som kom ihåg att säsongen startade just idag, så lite tursamt att vi plockade kontroller redan första dagen.

Torrt i skog och mark, så det var enkelt att springa runt för att hitta kontrollerna. Det slutade med sex kontroller, men nu är ”tävlingen” igång. Let’s HittaUt i skog och mark tillsammans i sommar!

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar