Chorizopasta i tacosås

-

Att ta tillvara på det man har hemma är bland det smartaste man kan göra. Både ekonomiskt för en själv och för vår gemensamma planet. Inte kasta matvaror som är ok utan laga något gott av det istället. Det gjorde jag idag när jag svängde ihop en chorizopasta i tacosås.

What? kanske du tänker, men ja – det blev faktiskt jättegott i alla sin enkelhet! Funkar som middag och som matlåda.

Valfri pasta för 2-3 personer
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1-2 chorizokorvar
0,5-1 paprika
1 burk tacosås
Ca 1 dl creme fraiche
Svartpeppar

Ev riven ost

Sätt igång pastakastrullen och även en stekpanna. Hacka lök och vitlök och låt fräsa en kort stund i lite olja. Skiva din chorizo och lägg ner. Dela din paprika i mindre bitar och lägg ner.

Tillsätt tacosås och även creme fraiche och låt allting puttra ihop. Smaksätt med svartpeppar. När pastan kokat klart, så häller du av pastan och lägger ner den i stekpannan. Rör om och lägg sedan upp på en snygg tallrik. Toppa ev med riven ost och hugg sedan in på din enkla men goda chorizopasta i tacosås.

Chorizopasta i tacosås
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar