Lillördagskväll och nu ska ni får ett recept som inte ens är ett recept. Det är helt enkelt bara chips med skagenröra. Det klart att man kan göra sin egen skagenröra och därmed få tilltugget ännu godare, men för mig blev det färdig skagenröra denna gång.
Chips – jag gillar Svenska Lantchips då de är stabilare och godare
Valfri skagenröra, hemmagjord eller färdigköpt
Ev lite filmjölk för att spä ut skagenröran en aning
Svartpeppar
Blanda eventuellt ut (den köpta) skagenröran en aning, så den inte är så stabbig. Svårt att fiska upp lagom med spröda chips då. Jag brukar använda filmjölk men det fungerar också med mjölk eller creme fraiche. Lägg upp i en snyggare skål och toppa med lite svartpeppar.
Ta fram ett stort fat, ställ skålen med skagenröra i mitten och häll ut chips runt om. Ställ fram mitt på bordet och låt din gäster dippa chips med skagenröra.

