Restaurang Bashiras Kitchen

-

En restaurang i Östersund som baserar sitt utbud på grillat är restaurang Bashiras Kitchen. Grillat kött mest, men även någon rätt med grillad fisk och vegetariska alternativ. Jag och min sambo har funderat på restaurangen ett längre tag, men inte kommit oss för. När det väl blev av, så blev jag glatt överraskad. Det gick snabbt att få maten och den var god! Ett minus för den slamriga miljön, men i övrigt bra och värt ett besök.

Jag valde grillad lammytterfilé med murkelsås och rostade grönsaker. Till det valde jag rostad potatis med honung och örter. Om maten tog slut så fort var för att det var väldigt gott eller om jag var väldigt hungrig låter jag vara osagt, mest troligt en kombination. Köttet var lagom tillagat och smälte i munnen.

Restaurang Bashiras Kitchen

Daniel tog grillade lammracks, chili- och vitlöksmarinerade med rostade grönsaker och rödvinssås samt timjan och parmesancreme. Till det samma rostade potatis med honung och örter.

BashirasKitchen1
(Daniels lammracks har han fotat själv)

Supermätta och nöjda gick vi därifrån och ut i sommarkvällen.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar