Göteborg, innan varvet

-

Jag och min sambo Daniel har nu två år på raken ätit lunch innan varvet på samma restaurang. Vi var så nöjda förra året, så vi letade upp samma restaurang i år. En italiensk restaurang vid namn Bistro Italiano (ligger på Övre Husargatan 5), som serverar väldigt god pasta. Jag är lite osäker på vad jag åt ifjol, men Daniel var säker på att han även förra året åt Pasta Carbonara och satte personligt rekord, så han chansade inte i år, utan åt samma sak.

20160521_125950

Oavsett vad jag åt ifjol, så åt jag Pasta Vitello i år, och det var supergott! Jag slutade inte äta förrän det verkligen var slut…

Införvarvet
Införvarvet1

Införvarvet2

Lagom till att vi ätit klart och betalat, så gick vi ut i solen och såg oss omkring. Själva varvet går förbi på Husargatan, och utanför restaurangen så har man sprungit ca 18,5 km. Vi ställde oss i folkvimlet och fick strax se den kommande vinnaren svepa förbi. Häftigt att kunna hålla sådan fart efter nästan två mil. Tänk om…

[wpvideo QiBYdFpV]

Den här killen, Richard Mengich från Kenya, satte också varvet-rekord genom att för första gången springa under 1h. Sluttiden blev 59:35.

(bilden med äggulan: fotad av Daniel)

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar