Bucketlist sommaren -16

-

Läste bloggen Träningsglädje för ett tag sedan och hennes inlägg om en sommar-bucketlist. Vad vill jag göra / få ut av sommaren -16? Jag kan inte låta bli att bli inspirerad och fila på en egen bucketlist sommaren -16. Kanske ska även du göra det? Ifall du gör det, så får du gärna lägga en kommentar inkl din lista / länka till din blogg där du postat listan.

Jag har utmanat min sambo och mina barn, så vi ska sätta oss vilken kväll som helst och stämma av våra listor. Ifall vi hittar punkter där alla fyra vill samma sak, då är det lätt att prioritera. Här kommer iaf min lista:

Bucketlist sommaren -16

 • Bada i Storsjön (jag är en sådan badkruka, så det är långt ifrån alla år jag badar i sjön som ligger 25m från huset där jag bor – skäms!)
 • Tillverka och äta egen glass. Jag, och framför allt min dotter Saga, älskar att göra egen glass med grädde och kondenserad mjölk, men jag måste utforska annan glass man gör hemma?
 • Springa Blanktjärnsrundan. Jag gick den för första gången ifjol, men i år är jag ju spring-tränad på ett helt annat sätt, och det är en fantastisk fin runda.
 • Ta revansch på terrängcykling. Jag har cyklat i skogen en gång efter min olycka 2011 men det kanske är dags att ta revansch på allvar? Det är ju otroligt rolig cykling och bra träning.
 • Bestiga Galdhöpiggen.
 • Sova i tält.
 • Vandra någonstans, åtminstone två dagar så jag får sova i tält därimellan.
 • Paddla. Det är superhärligt men tyvärr länge sedan. Det kanske är dags igen? Och samtidigt få visa tjejerna?
 • Gå med Alva (Saga också såklart om hon vill) upp på Getryggens topp.
 • Spela mera golf
 • Åka dressin + paddla i Dalsland

Bucketlist sommaren -16

Då jag utmanat min sambo Daniel, så har även han skrivit en lista. Du hittar hans bucketlist här, om du vill ha ytterligare inspiration.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

4 KOMMENTARER

  • Spännande att få se eran! Vi körde genomgång hela familjen ikväll, och det blev rätt bra, men jag tror också att det kan bli bättre inför nästa sommar när vi övat en gång :)

Lämna ett svar