Knivbrev

-

Knivbrev, vilken bra grej. Det klart att man kan få sina knivar slipade på närmare håll, men åtminstone jag kommer mig inte för att lämna in mina knivar med jämna mellanrum. Men till slut var knivarna så slöa, så med vissa hade jag problem att skära på ett bra sätt. Märkligt att en person som verkligen gillar att laga mat, har slöa knivar (skomakarns barn)?

Så jag tänkte att jag provar Knivbrev och utvärderar. Jag band upp mig på ett rullande abonnemang, då jag får ett knivbrev hem i brevlådan 1 gång/år. Det kan låta lite lite, men jag ville prova. Gjorde min första kniv förra året och den kom tillbaka sylvass. Så trevlig att använda och helt plötsligt kunna skära en tomat i snygga skivor.

Nu var det dags igen och jag började med att betala fakturan på 218 kr. Då kommer det hem ett hårt kuvert, med ett knivöverdrag som man tejpar fast kniven med, så den ligger skyddad hela tiden. Stoppar ner kniven i fodralet, sen i kuvertet och klistrar på den bifogade adresslappen. Ner i en brevlåda och den här gången så hade jag min vässade kniv i min brevlåda efter två dagar. Det gick supersnabbt och jag trodde först att jag på något sätt klistrat dit fel adresslapp, så jag adresserat den ovässade kniven till mig själv? Men så var det inte, utan Knivbrev och posten var så snabba, så jag fick tillbaka min kniv efter två dagar – sylvass.

Rekommenderas! Både att de är snabba och att resultatet blir bra!

Knivbrev

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar