Potatispizza

-

Potatis på pizza, kan det blir gott det? Jag hade ett par potatisar färdigkokta i kylen och ville göra något annat med dem, samt att jag hade en förpackning färdig pizzadeg i kylen. Sagt och gjort, jag la ut pizzadegen på en plåt och tog fram det jag hittade från kylen. Så här blev min potatispizza:

tomatsåsen som följer med degen
Vanlig riven ost
2 kokta potatisar
½ paket bacon
4 champinjoner
ädelost

Sätt ugnen på 220 grader (eller om det står något annat på din förpackning), och bred ut tomatsåsen. Lägg på ett lager vanlig riven ost, såsom hushållsost eller liknande. Skiva 2 kokta potatisar och smula dem lite i samband med att du lägger ut dem på pizzan. Därefter bacon skurna i mindre bitar och isärtagna. Skiva champinjonerna och lägg ut och avsluta med ädelosten i mindre bitar, gärna smulas så det kommer lite överallt. In i ugnen ca 30 min.Potatispizza

Potatispizza1

Vid servering, så lägg på ruccola eller spenat samt gräddfil eller creme fraiche. Riktigt gott och mycket godare än jag trodde innan. Testa vetja!

Potatispizza2

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar