Bucketlist sommaren -17

-

Att ha en bucketlist inför sommaren var något jag började med förra året och jag tänkte att det är dags att göra en i år också. Vi har inte hunnit planera så många saker runt omkring i Jämtland, utan vi har fokuserat på två resor. En resa över midsommar och en annan resa på vår semester i augusti. Men önskemål kan man väl ha ändå? Det kan vara bra att faktiskt skriva ner sina tankar och önskemål. De blir då genast lite mera verkliga och man har lättare för att diskutera dem med familjen eller med kompisar runt omkring. Så här ser min bucketlist sommaren -17 ut, den är halvt realiserad redan, då vi har bokat resorna, men resten får jag lov att planera in

Bucketlist sommaren -17

  • Min sommarledighet smygstartar med vår resa till Svalbard över midsommar. Det känns jätteroligt att få åka till Svalbard just över midsommar och uppleva solen så långt norrut när solen står som högst. Jag hoppas såklart på fantastiskt fina vyer och att vi får se flertalet häftiga djur på behörigt avstånd (tänker då mest på isbjörn, som jag inte vill möta för nära). Inget direkt mål med resan, utan jag kommer att vara nöjd med att se Svalbard och uppleva vyerna.
  • Jag ska för första gången på länge tillbringa en hel semestervecka på hemmaplan, utan några planer än så länge. Vi kommer att hänga en hel del i Surfbukten och kanske är det i år jag gör slag i saken och badar i Storsjön?
  • Hela juli kommer att bli på hemmaplan, då jag jobbar största delen av månaden. Jag hoppas på lite lugnare arbetstempo, och att jag kan flexa ut för att istället sticka ut på golfbanan. Det vore så himla roligt att hitta tillbaka till min storform som jag hade sommaren -11 och att jag kan bli stabil under 20 i hcp.
  • Vår semester sen, kommer i augusti, då vi redan har bokat en resa till Kroatien. En roadtrip-semester tillsammans med tjejerna, där jag hoppas på flertalet fina vyer och fina städer. Jag hoppas också att tjejerna kommer att uppskatta roadtripen och att njuta av vacker natur. Ifall de överlever den här semestern och tom uppskattar den, så finns fler roadtrips i planeringen.
  • Bestiga Galdhöpiggen. Denna checkpoint lever kvar från förra årets bucketlist, då jag verkligen vill bestiga nordens högsta topp. Vi har knappt pratat om saken, jag och Daniel, men den finns med på min önskelista och den är möjlig att förverkliga under juli månad.
  • Springa Blanktjärnsrundan. Det är egentligen inget svårt mål, utan bara att göra det. Det behöver inte ens vara helg, utan kan vara på kvällen efter en vanlig arbetsdag. Så bara att få tummen ur och se till att säkerställa sommarens enklaste mål?

Har ni någon bucketlist sommaren -17? Kommentera gärna, då jag är nyfiken på vad andra sätter för mål/önskemål? Kanske kan vi tipsa varandra?

Min sambo Daniel skriver också en bucketlist för sommaren. Här kan ni hitta hans och få ytterligare inspiration.

Bucketlist sommaren -17

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar