Midsommar 2017

-

Snart är det midsommar 2017 och alla har väl planer för helgen? Antingen om man åker bort till kompisar eller föräldrar, stannar hemma själva eller med gäster eller att man, som vi, tar tillvara på ledigheten och reser iväg. Alla väljer vad man själv vill och huvudsaken är att man har det bra i sitt val.

Jag och min fästman Daniel åker norrut av alla ställen, men inte vart som helst, utan till Svalbard. Långt långt norrut, där vi ska få uppleva sommarsolståndet när solen står som högst, och förhoppningsvis få uppleva otroligt vacker natur och mäktiga djur. Jag ser väldigt mycket fram emot vår midsommar i år!

Midsommar 2017
Ser ni också hjärtformen på syrénblommorna?

Jag vill passa på att tacka för att ni läser min blogg, det blir såå mycket roligare att blogga när besökssiffrorna är bra! Vill ni, så får ni gärna kommentera ifall ni testat någon maträtt. Ni får också gärna kommentera ifall det är någon typ av recept som ni skulle vilja läsa om här på bloggen. Vill ni ha mera vegetarisk mat? Vill ni ha mera bakverk? Vill ni veta mera om mitt övriga liv, utanför köket? Låt mig få veta vad ni uppskattar att läsa om så ska jag försöka anpassa mig.

Till nästa gång, så önskar jag en underbar midsommarhelg och att ni tar hand om varandra!

Många kramar från mig

 

 

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar