Smakbox Knytkalas

-

Dags för en ny box, denna gång Smakbox Knytkalas. Jag vet att jag upprepar mig, men det är roligt med ett överraskningspaket varannan månad, där det känns som att jag får öppna en spännande present. Jag ser till att jag har lugnt omkring mig, städar av bordet och öppnar lådan nyfiket. I lugn och ro tittar jag på varje produkt och hjärnan sätter igång att tänka vad jag kan hitta på för roligt med varje produkt.

Jag skulle kanske inte köpa alla produkter själv, men jag kastar inget heller. Flera av produkterna är helt nya, så jag får nya smakupptäckter tack vare en sådan här box. Det uppskattade priset för varje box är alltid över 400 kr, men boxen kostar bara 199 kr. Halva priset för en överraskningsbox alltså. Vill ni dessutom få 10% rabatt, så kan ni ange min kod: 4zk6s2. Teckna er här (ingen bindningstid)

I boxen Smakbox Knytkalas var detta med:

Santa Caterina – Balsamvinäger
Skedvi bröd – Vedugnsbakat knäckebröd
HealthyCo – Eko kokosolja
Kungsörnen – Durumpasta, med durumvete odlat på Gotland
Estrella – Tortillachips
Ridderheims – Snacksalami
Friggs – Eko majskakor
Twilings – Te
Breton – Smörgåskex
Gille – Sportbollar
Cloetta – Mandelbiskvier
N!ck’s – Kokosbar
Loka – Mineralvatten hallon
Tutti Frutti – Tutti Frutti Bananas
MER – MER 3-pack

MRG Wines – Vinosse by Richard Juhlin – Bonusprodukt

Med i varje box finns också en receptfolder, där det finns minst ett recept per produkt. Bra att ha som inspiration och som sätter igång fantasiflödet.

Smakbox Knytkalas

Ifall ni vill se andra exempel på hur boxarna brukar se ut, så har jag bloggat om alla jag har köpt, som jag har samlat här.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar