September 2018

-

Jämfört med händelsespäckade augusti månad, så var september 2018 en väldigt soft månad. Vi var tillbaka på hemmaplan, tjejerna hade börjat skolan och mitt jobb började bo in sig i våra nya lokaler. Träningen hade fullt fokus på kommande Stockholm Halvmarathon den 15:e september, så löpning i alla dess former stod på schemat.

Vill du läsa min race report ang Stockholm halvmarathon, så har du den här.

Stockholm Halvmarathon race report 2018

Rutiner, rutiner, rutiner. Egentligen gillar jag rutiner. Min kropp mår bäst av att kliva upp ungefär samma tider, äta ungefär samma tider och träna ungefär samma dagar. Men då jag är en rastlös person som också gillar när det händer något extra, så känns september månad rätt blank. Att försöka titta tillbaka i backspegeln och knappt se några speciella händelser? Men, vi har väl alla sådana månader också och så länge alla i min närhet mår bra, så är det ok!

Vad gillar ni rutiner kontra händelserika månader? Kommentera gärna längre ner i inlägget.

Bloggmässigt då? Jag får nästan använda orden ”som vanligt” då jag får utnämna Makaroner och ost som månadens förstaplats, en enkel maträtt som man kan äta ofta utan att tröttna. På en hedrande andraplats kom istället mina Centergrottor. Hallongrottor där jag istället stoppat en Centergodis i mitten. Gott gott!

Annat som jag har lagat i september, som är värt att nämna ännu en gång, är bland annat min kolapaj med vinbär. Alltså hur god?!

Kolapaj med röda vinbär

Jag tycker också att det är värt att nämna min Gnocchi i tomatsås, en enkel och otippat god vardagsmåltid:

Gnocchi i tomatsås

Även lax i saffransås är en otippat god måltid, som är enkel att fixa iordning:

Lax i saffransås

Det får väl räcka för en månad? Som sagt så behöver inte alla månader vara maxade (även om jag någonstans helst skulle vilja det), utan vi behöver alla tid att återhämta oss på och att livet bara får lunka på.

Må gott kära vänner och skriv gärna en kommentar om er september. Vad gjorde ni för roligt?

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar