Kycklingpanna med nudlar och pak choi

-

I min senaste Smakbox så följde det med ett recept i recept/produktfoldern som jag blev sugen att prova. Kycklingpanna med nudlar och pak choi med en creme fraiche-röra på sidan om. Kyckling funkar alltid med tjejerna och samma sak med nudlar, så helt klart en rätt att prova.

Jag följde nästan receptet men hittade inte hel pak choi, utan bara en salladsblandning. Jag köpte den och det fungerade lika bra! Den här portionen blev en lagom lunch till oss fyra:

1 kycklingfilé
½ färdigblandning sallad, pak choi och spenat (Hemköps egna märke Garant)
Olja
salt och peppar
Teriyakisås
Nudlar lagom för fyra personer

1 dl creme fraiche
1 msk Tabasco sweet&spicy

Ev jordnötter till servering

Sätt igång en kastrull för att koka nudlarna. När de är klara, så häll av vattnet och spara nudlarna. Skär kycklingfilén i mindre bitar och lägg i en oljad stekpanna. Låt steka till kycklingen i princip är klar och häll ner den hackade pak choi-salladen. Rör runt och krydda med teriyakisås. Vänd ner de kokade nudlarna och vänd runt. Smaka av med mera teriyakisås samt salt och peppar.

Blanda en sås av creme fraiche och tabasco och servera på sidan.

Kycklingpanna med nudlar och pak choi

Kycklingpanna med nudlar och pak choi

Kycklingpanna med nudlar och pak choi

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelMinestronesoppa
Nästa artikelLakritsdaim i kolakakor

Kommentera