Bucketlist sommaren -19

-

Jag erkänner, jag är sent ute med min bucketlist sommaren -19. Jag brukar skriva den, så att den ska gälla för månaderna juni, juli och augusti men tiden har rusat iväg senaste tiden.

Och jag har inte vetat riktigt vad jag har som bucketlist den här sommaren, då vi checkade av alla punkter förra sommaren. (Omslagsbilden är från en av flera års bucketlists – att få gå upp på Nordens och norra Europas högsta topp Galdhöpiggen. Checkades av förra året). Men jag vill ändå skriva en i år också, fastän tidigare mål är uppfyllda.

Bucketlist sommaren -19

Bucketlist sommaren -19
Vad siktar du på i sommar?
  • Må bra och hinna slappna av. Både jag och Daniel har börjat fundera på om vi har för mycket för oss hela tiden. Alltid ska något fixas men ändå hinner vi aldrig klart. Och då bor vi inte ens i ett hus utan bara en lägenhet. Tack och lov! Skämt åsido – att faktiskt planera in lite vilotid då och då.
  • Ö-hoppa i Göteborgs skärgård. Vi ska för andra året jobba från respektive Göteborgskontor, så då hoppas jag att vi hinner Ö-hoppa. Om det blir en en-dagar eller två-dagars får vi väl se.
  • Fortsätta träna löpning. Just idag har jag ingen tävling bokad, men jag skulle vilja springa ett halvmarathonlopp även i år och isf göra min femte halvmara.
  • Hinna spela mera golf. Ett återkommande önskemål då det är fantastiskt roligt att spela. De flesta gångerna iaf.
  • Plocka mera bär och svamp. Jag skulle vilja hinna ut i skog och mark lite mera i år, men i dagsläget vet jag inte exakt när jag ska hinna göra det. Men bättre att ha en ambition än att inte ens försöka?
  • Stå på händer. Jag skulle vilja lära mig stå på händer. Eller rättare sagt att komma upp. När jag väl står på händerna, så går det bra. Men jag kommer inte upp själv.

Det får räcka för i år då jag är väldigt nöjd med livet just nu. Skulle jag komma i mål med min bucketlist sommaren -19, så skulle sommaren kännas väldigt lyckad.

Att stanna upp och njuta av vackra solnedgångar

Hur gör du inför sommaren? Har du en plan eller är det mest avslappning som gäller? Jag gillar båda delarna men har de senaste åren mest planerat min tid – vilket har gjort att jag har fått uppleva massor! Inget skulle jag vilja byta bort, utan jag lever ett roligt liv! Och det vill jag fortsätta med.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

2 KOMMENTARER

Kommentera