Middag med Vegonade Black Garlic

-

Jag har fått ett par olika Vegonade-kryddpåsar då jag fått mina senaste Smakboxar, bland annat Smakbox Skafferinytt. Då jag inte riktigt vetat vad jag ska göra med dem, så har de blivit liggande (lång hållbarhet). Men häromdagen så fick det bli en vegetarisk middag med Vegonade Black Garlic.

Jag blandade de grönsaker jag hade hemma och fick ihop en ugnsform som fick tillagas tillsammans med Vegonade. En god smak iform av olja och kryddor, så jag behöver inte tillsätta något extra.

Middag med Vegonade Black Garlic

Potatis
Palsternacka
Morötter
3-4 färska champinjoner
Gulbetor (som jag tillagat i ugnen dagen innan, så de fick gå i på slutet)
1 påse Vegonade Black Garlic

2 paket halloumi (eller svensk eldost, jag hade ett paket av varje)

Till servering:
Creme fraiche
Sweet chilisås

Middag med Vegonade Black Garlic

Bara att ställa fram din middag med Vegonade Black Garlic på bordet i en snygg skål och låta dina gäster ta för sig. Så smidigt och så gott!

Middag med Vegonade Black Garlic
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera