Jag har fått ett par olika Vegonade-kryddpåsar då jag fått mina senaste Smakboxar, bland annat Smakbox Skafferinytt. Då jag inte riktigt vetat vad jag ska göra med dem, så har de blivit liggande (lång hållbarhet). Men häromdagen så fick det bli en vegetarisk middag med Vegonade Black Garlic.
Jag blandade de grönsaker jag hade hemma och fick ihop en ugnsform som fick tillagas tillsammans med Vegonade. En god smak iform av olja och kryddor, så jag behöver inte tillsätta något extra.
Potatis
Palsternacka
Morötter
3-4 färska champinjoner
Gulbetor (som jag tillagat i ugnen dagen innan, så de fick gå i på slutet)
1 påse Vegonade Black Garlic
2 paket halloumi (eller svensk eldost, jag hade ett paket av varje)
Till servering:
Creme fraiche
Sweet chilisås
Bara att ställa fram din middag med Vegonade Black Garlic på bordet i en snygg skål och låta dina gäster ta för sig. Så smidigt och så gott!