Ceasar Club Sandwich med grillost

-

Sedan jag och Saga gjorde Cesarsallad senast, så hade jag lite ceasardressing kvar i kylskåpet. Jag vill verkligen inte kasta mat i onödan, så det har stått kvar och häromdagen slog det mig. Jag borde kunna göra en Ceasar Club Sandwich med grillost där jag använder ceasardressingen. Sagt och gjort, en middagsmacka blev det!

Till en Ceasar Club Sandwich med grillost:

3 franskbröd
1 svensk grillost (det kommer att bli ost över, men de går att spara alternativt knapra på till kvällsfikat)
1 tomat
Romansallad
Ceasardressing
Ev balsamicovinäger (dels snyggt att ringla över, men tillför också en väldigt god touch till smaken)

Om du inte har någon ceasardressing redo, så börja med den. Följ min länk ovan.

Börja med att skära och steka grillosten så du får en yta på båda sidor. Under tiden hinner du rosta bröden och skära tomaten i skivor.

Stekt grillost

När bröden är rostade, så ”smöra” bröden med ceasardressing. Lägg på en bit romansallad, ett par bitar stekt grillost och tomatskivor. Sen nästa bröd och samma ordningen gång till. Toppa till slut med sista brödet och vänd då dressingen neråt. Sätt två grillpinnar i brödet och skär sedan diagonalt.

Ringla gärna balsamicovinäger och servera dina Ceasar Club Sandwich med grillost. Riktigt gott och fungerar lika bra som fredags- eller lördagsmys som en vardag mitt i veckan. Egentligen tycker jag att vi borde unna oss mera vardagslyx – god mat även mitt i veckan.

Ceasar Club Sandwich med grillost

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Föregående artikelEfter träningssmoothie
Nästa artikelHemmagjorda skumraketer

Kommentera